Foreningsportræt: KRIF Badminton (Kullerup Refsvindinge Idræts Forening)

I Idræts- og kulturcentret Ørbæk Midtpunkt findes en særdeles aktiv og attraktiv badmintonklub KRIF Badminton med 250 medlemmer. Klubben glædes over at Nyborg Kommune er en rigtig god kommune at være idrætsforening i, hvor man i Ørbæk Midtpunkt har fine faciliteter med 2 haller med 6 baner i hver. Her spiller de små poder der går til miniton, ungdomsholdene, seniorer, motionister og 60+ spillerne.

I KRIF Badminton, som er organiseret under DGI, blomstrer mangfoldigheden, og her er plads til spillere på alle niveauer.

Her favnes både eliten og dem der spiller for sjov

I klubben har man øje for at have rigtig gode engagerede trænere og igangsættere på alle hold, og disse bliver løbende opkvalificeret på kurser og uddannelser i forhold til; opvarmning, teknisk- og fysisk træning, og motorik hos de yngste spillere. I foråret 2023 blev to ungdomstrænere fra KRIF Badminton blev da også hædret, som årets badmintontrænere på Fyn og i Danmark.

Klubben har en velfungerende ungdomsafdeling på 60-70 spillere, og er der ungdomsspillere der har særlige gode badmintons evner, hjælper stedet gerne disse talenter videre, så de kan folde vingerne ud, og se hvor langt de kan komme inden for badmintonverdenen.

Er man mere til at spille badminton for sjov, så gøres der også rigtig meget for at alle trives og at alle har nogen at spille med. I KRIF Badminton har man en meget stor 60+ afdelingen, der spiller op til tre gange om ugen, hvor der på dagen planlægges et spillerprogram, så alle har en bane og nogle spillemakkere på ens niveau. Her får man ikke lov til at føle sig udenfor. Benny Andreasen som er næstformand i KRIF Badminton, og som har været med siden klubben havde til huse på Juulskovskolen, har et godt blik for at sætte hold sammen og få alle med, både i double og mixdouble. Vil man gerne, på mere traditionel vis, leje en bane på timebasis og spille badminton på egen hånd, er der også mulighed for dette som motionist. 

 

Dorte Hansen, som er formand for KRIF Badminton, har selv spillet badminton siden hun var 6 år og været træner de sidste 25 år, fortæller at man i klubben har valgt at sammensætte bestyrelsen, så den afspejler de mange hold der findes i KRIF Badminton. Således består bestyrelsen af en til to repræsentanter fra hver afdeling;
ungdom, senior, motionist og 60+, hvilket bl.a. betyder at de mange sociale arrangementer der afholdes, afspejler interesserne for alle klubbens medlemmer.

Klubben nyder også godt af de mange medlemmer og frivillige hænder, som alle er med på hjælpe til med klargøring og rengøring både før og efter træningen, samt stiller op til de større events og sportsarrangementer, som klubben deltager i Nyborg Kommune.
Disse hjælpeindsatser er med til at sikre at KRIF Badminton har en god økonomi, som bliver brugt til at lave ekstraordinære events og sociale arrangementer for
klubben og lokalområdet.

Tre stykker smørrebrød og besøg af DK-mester i Badminton

Der er noget for en hver smag i KRIF Badminton, og således kan holdene på 60+ i starten af hver måned bestille tre stykker smørrebrød, som man nyder sammen efter træningen i Ørbæk Midtpunkts hyggelige cafe. Benny Andreasen fortæller at man løbende også arrangere fællesspisning, som f.eks. i uge 45 hvor klubben
indbyder bredt ind til fællesspisning i forbindelse med Danmark Spiser Sammen.

Således var der også mulighed for at spise sammen i september 2023, hvor KRIF Badminton helt ekstraordinært havde fået en aftale med danmarksmester og landsholdsspiller Hans Kristian Solbjerg Vittinghus om at komme til klubben.
Det blev en dejlig dag for alle aldersgrupper i klubben, hvor Vittinghus lavede træningssession, holdt miniforedrag, svarede på spørgsmål, man kunne få
autografer og få taget fotos med stjernen.  

Er du interesseret i at blive en del af et aktivt badmintonfællesskab, så er der plads både i miniton, ungdom, senior, motion og 60+.  Se nærmere på KRIFs hjemmeside: krif-badminton.dk her finder du kalender og aktiviteter. Det er også muligt at ringe på tlf. 2298 6579 eller sende en mail på [email protected]

 

Scroll to Top