Frivilligcenter Nyborg - Din vej ind i fællesskaberne

Frivilligcenter Nyborg er din vej ind i fællesskaberne. Ønsker du at være frivillig kan du kigge i Frivilligjob Nyborg, hvor alle offentlige opslag om frivillighed i Nyborg kommune er samlet. Mangler du  inspiration til deltagelse i et nyt fællesskab eller en ny forening  kan du orientere dig i vores Sociale Vejviser som vi laver sammen med Nyborg Kommune. Som noget nyt tilbyder frivilligcenteret også mulighed for selvhjælpsgrupper. Først og fremmest er der mulighed for at booke en individuel samtale med frivilligcenteret. Sammen finder vi det helt rigtige tilbud til dig.

Bliv frivillig

I Nyborg er der mange muligheder for at blive frivillig. Hvad enten du vil give en hånd hos Spejderne, Røde kors, Sind ung, Ældresagen eller en hel anden forening er der altid en mulighed for at gøre en forskel. Uanset om du har meget eller lidt tid, om du bedst kan arbejde morgen, aften eller weekender eller om du helst vil arbejde med børn, ældre, flygtninge eller noget helt tredie, er der helt sikkert noget for dig. Se alle opslåede frivilligjob her eller kontakt os for en samtale. 

Deltag

De fleste mennesker oplever perioder hvor det er vigtigt at indgå i nye fællesskaber. Det kan være efter sygdom, skilsmisse, dødsfald, eller blot fordi man er flyttet til en ny by. I Den Sociale Vejviser har vi samlet rigtig mange af de fællesskaber der findes i Nyborg Kommune som er særligt velegnet til dem der trænger til et skub i den rigtige retning. Har du brug for sports- og motionsfællesskaber kan du også orientere dig i Nyborg Kommunes fritidsportal.  Også her er der mulighed for en overblikssamtale med frivilligcenteret

Selvhjælp

En selvhjælpsgruppe er et fællesskab, hvor mennesker kan bearbejde deres problemer i mødet med andre, der står i samme livssituation eller har været igennem lignende oplevelser. Selvhjælpsgruppen er et frirum med en klar struktur og trygge rammer, hvor deltagerne kan dele deres historier, spejle sig i hinanden, lytte til og lære af hinanden.

kontakt os hvis du ønsker, at vi opretter en gruppe.

Samtale

Den personlige samtale er en af frivilligcenter Nyborgs kerneydelser. Over en kop kaffe tager vi en anonym og uformel snak om de tilbud der findes i kommunen, hvad enten du har overskud til at arbejde frivilligt og hjælpe andre, eller du har brug for et kærligt skub ind i nye fællesskaber og netværk. Frivilligcenteret har et rigtigt godt overblik over hvad der findes af tilbud i dit nærområde og vi kan lave aftaler med aktivitetsledere, så du får en god introduktion, når du skal have dit første uforpligtende besøg i et nyt fællesskab.

Scroll to Top