Foreningernes forening

Frivilligcenter Nyborg er foreningernes forening. Vi støtter alle fællesskaber og foreninger med rådgivning og med praktisk hjælp til foreningsdrift og aktiviteter. Vi rådgiver om bestyrelsesarbejde, synlighed, rekruttering af frivillige og deltagere, lokaler og fundraising. Vi laver også selv kurser eller formidler information om gratis kurser på Fyn, for dem der vil lidt mere i dybden med emnerne. På frivilligcenteret har vi en stor printer og vi trykker gratis plakater og foldere i farver. Vi hjælper også gerne med design og tekst. Har i brug for højtalere, mikrofoner, video- og fotoudstyr eller projektorer, kan de også lånes hos os.

Bliv medlem af Frivilligcenter Nyborg

Alle vores services er gratis for foreninger i Nyborg Kommune, med undtagelse af adgangen til vores bookingsystem som kun er for medlemmer. Vi bliver dog utroligt glade, når vores foreninger tegner medlemsskab og dermed viser at de har glæde og nytte af frivilligcenteret. Som medlem får du også stemmeret til den årlige generalforsamling, og får dermed mulighed for at påvirke centerets strategi samt opstillingsret til bestyrelsen. Et medlemsskab koster 350 kr. om året.

Se alle vores medlemsforeninger her

Rådgivning

Det er altid muligt at booke en rådgivningsamtale eller et rådgivningsforløb i frivilligcenteret. Vi rådgiver om bestyrelsesarbejde, synlighed, rekruttering af frivillige og deltagere, lokaler og fundraising. Vi hjælper også gerne med udviklingsstrategier eller opstart af nye projekter eller aktiviteter

Grafik og print

Frivilligcenteret råder over en stor farveprinter med mulighed for at printe a3, lave brochurer som den selv folder og hæfter. vi har også en skæremaskine til tilskæring af flyers. Man kan selv printe eller sendes os filer som vi printer efter aftale. Det er desuden muligt for os at lave små og store designopgaver. Husk blot på at vi ikke er professionelle designere og giv os gerne opgaverne i god tid.

Kurser og viden

To til tre gange årligt laver frivilligcenteret selv kurser og workshops. vi har afholdt kurser om synlighed, rekuttering og rekruttering og fastholdelses af frivillige med særlige behov. Det er muligt at ønske emner til kurser. I vores nyhedsbrev lister vi hver måned de kurser der udbydes af Center for Frivilligt Socialt Arbejde, hvad enten det er fysiske kurser eller webinarer

Lån grej

I frivilligcenteret kan I gratis låne højtalere plus to trådløse mikrofoner til jeres arrangementer. Vi har en projektor til udlån der kan håndtere jeres powerpoint -præsentationer. vi har foto og videoudstyr der kan optage i høj kvalitet. vi har også microport til videoudstyret. Det er også muligt at spørge Østfyns Fotoklub om de har lyst til at tage billeder til jeres arrangement.

Bliv synlige på nettet

I stigende grad kæmper foreningerne med at blive synlige på internettet. Det er svært for en forening at undvære facebook og hjemmeside i 2022. Vi rådgiver om brug af hjemmeside, facebook og andre sociale medier. Vi hjælper med at lave opslag og simpel betalt facebookmarkedsføring. Efter aftale booster vi jeres arrangementer fra frivilligcenterets hjemmeside, hvis det er den bedste løsning for jer. I særlige tilfælde kan vi lave en ny hjemmeside til jer.

Fundraising

De fleste foreninger har brug for midler til deres aktiviteter. Til det formål findes en lang række fonde, både lokale og landsdækkende. Frivilligcenteret hjælper jer med at orientere jer i fondene og i særlige tilfælde hjælper vi jer også med at skrive ansøgningen og lave et budget. Er I et interessefællesskab, kan vi ved mindre ansøgninger være medansøger og på den måde spare jer for at oprette konto og CVRnummer. Vi hjælper også med gratis adgang til Fonde.dk

Lån lokaler

på vegne af Nyborg kommune administrerer frivilligcenteret Vestervolds Booking kalender. Vestervold er Nyborg Kommunes aktivitets,- frivillig,- og foreningshus og alle lokalerne i huset kan lånes gratis af foreninger –  enten til enkelte arrangementer eller til faste aktivitetsdage.

Man booker lokalerne ved at kontakte os telefonisk eller pr. mail. Er I medlemmer af Frivilligcenter Nyborg kan i også få adgang til lokalekalenderen og booke selv.

Frivilligcenteret kan også hjælpe med at booke lokaler i haller og forsamlingshuse i hele Nyborg Kommune

 

Scroll to Top