Kursus: Få styr på trivslen i din forening

For at kunne holde på jeres frivillig og tiltrække nye skal I grundlæggende trives sammen i jeres frivilliggruppe. Derfor bør I have fokus på trivsel, for en forening i trivsel er nemlig en attraktiv forening. Og kun en attraktiv forening kan tiltrække de frivillige, som den har brug for, så den kan løfte sine opgaver og leve op til sit formål. På dette kursus lærer du at spotte frivillige som mistrives og du lærer, hvordan du kan sætte et strategisk og ledelsesmæssigt fokus på trivsel. 

På dette kursus får du viden om mistrivsel. Du præsenteres for forskellige tilgange til forebyggelse og håndtering, og får redskaber du kan bruge til at få trivsel arbejdet ind i foreningens strategi og ledelse.

Praktiske oplysninger

Dato: 10. december 2019

Tid: 18.30-21.00

Sted: Frivilligcenter Nyborg, Vestervold, Kgs. Bastionsvej 2, 5800 Nyborg

Pris: Gratis for medlemmer af Frivilligcenter Nyborg.

250 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding: Nederst på siden.

Hvem kan deltage?

Kurset er for dig, der er frivillig eller bestyrelsesmedlem i en frivillig social forening eller gruppe, som udfører frivilligt socialt arbejde. Du interesserer dig for din egen og dine med-frivilliges trivsel, og har brug for værktøjer, som du kan bruge til at forebygge og håndtere mistrivsel i jeres frivilliggruppe. Det er vigtigt, at du er parat til at deltage aktivt i de forskellige øvelser og træningssessions, som præsenteres på kurset.

Hvad kan du lære?

På kurset får du:

  • Grundlæggende viden om mistrivsel og stress.
  • Forskellige tilgange og værktøjer til at forebygge og håndtere mistrivsel og stress.
  • Indsigt i hvordan I kan arbejde strategisk med trivsel.