Røde Kors Nyborg-Ørbæk

Vi er verdens største hjælpeorganisation. Vi redder liv og skaber udvikling. Fra nødhjælp til besøgsven. Fra menneske til menneske. Røde Kors er altid til stede - lokalt, nationalt og internationalt.

Det laver Røde Kors Nyborg-Ørbæk

Genbrugsbutik

I genbrugsbutikken finder du tøj, sko, nips og meget mere. Besøg butikken i Vestervoldgade 41 - vi er åbent dagligt fra 10-17 og lørdag fra 10-13.

Café

Kom til et hyggeligt samvær med kaffe og hjemmebagt kage i Stendamsgade (tidligere Landmanden) hver anden torsdag fra 14 - 17. Alle er velkomne.

Besøgstjeneste

Ensomhed et stigende problem - også her i Nyborg. Derfor har vi frivillige, der besøger ensomme i kommunen. Sammen kan besøgsvennen og brugeren få nogle hyggelige timer, hvor der evt. kan spilles, tages på café eller bare have en god snak.

Nørklere

Et hyggeligt samvær omkring håndarbejde. Nørklerne strikker, syr og hækler tøj og tæpper til nødlidende og katastroferamte områder i hele verden.

Julehjælp

Alle børn skal have en god jul. Derfor udleverer vi hvert år julens madvarer samt en lille gave til børnene til udsatte børnefamilier.

Landsindsamling

Hvert år samler vi ind den 1. søndag i oktober. Vi samler ind, så vi kan hjælpe her og nu, og når katastrofen rammer næste gang. Røde Kors er altid til stede i 191 lande, og hvert år hjælper vores 17 millioner frivillige nødlidende mennesker i hele verden og tusindvis af udsatte herhjemme.

Vi har brug for dig

Skjulte sorteringstalenter efterlyses

Din lokale Røde Kors i Nyborg har ufattelig travlt i øjeblikket. Men det gør ikke spor, for travlhed i butikken betyder, at hjælpen er nær for en masse nødlidende i den store vide verden såvel som værdigt trængende lige her i vores egen by. Nyborgenserne er flittige med at donere deres aflagte ejendele - ja, faktisk så flittige, at vi knapt kan følge med på lageret i butikken. Derfor har vi mere end nogensinde brug for glade hjælpere. Så har du et udpræget talent for sortering, har du lyst til at hjælpe andre eller er du bare glad for at tømme poser med spændende ting og sager, så er det lige dig, vi mangler. Kig forbi Røde Kors butikken i Vestervoldgade eller kontakt Jytte Svendsen på 42 43 12 01 for at høre nærmere.

Gør en forskel gennem ledelse

Røde Kors Nyborg driver en flot butik i Vestervoldgade med genbrugstøj, nips og bøger. Vi er 30 engagerede frivillige i butikken. Vores omsætning har været stigende i de seneste år og gennem vores salg gør vi hver dag en forskel for udsatte og sårbare mennesker, både lokalt og internationalt. Vi søger en ansvarsfuld og engageret frivillig butiksleder til at lede og videreudvikle butikken. Måske har du erfaring fra en butik - det vigtigste er dog, at du kan lide at arbejde med friviliige, er god til at inddrage personalet i opgaverne og udviklingen af butikken, og at du vil arbejde for, at vi kan hjælpe endnu flere mennesker. Er det noget for dig, så kontakt Anne Lerche Nordlund på 53 25 21 33 for mere info.