Ram plet med din kommunikation – tips og tricks

På dette kursus får du de bedste tips til, hvordan du på skrift kan kommunikere klart og effektivt med og til jeres frivillige. På kurset bliver du præsenteret for viden og værktøjer, du kan bruge til at skærpe din skriftlige kommunikation både på print og online, så dit budskab står knivskarpt. Vi arbejder med planlægning af opslag på Facebook, så jeres arbejde lettes. Og vi arbejder med at lave en handleplan for jeres kommunikation, så jeres arbejde bliver systematisk og effektivt. 

På dette kursus får du masser af tips og værktøjer til, hvordan du med få kneb kan gøre dine tekster lettere at læse for dem du forsøger at få i tale. Vi arbejder med at skrive korte og præcise tekster uden for mange budskaber. Du lærer hvordan du fortæller frivillige, hvad de får ud af at være frivillige hos jer, istedet for kun at fortælle om jer selv.

Det handler om at finde din sproglige tone, om at vælge de rigtige kanaler, om at forstå din målgruppe – og om at være helt skarp på, hvad det er I kan tilbyde jeres frivillige. Det får du med fra kurset, som er en tour de force gennem den skriftlige kommunikations verden.

Hvem kan deltage?

Kurset er for dig, der arbejder med at rekruttere og motivere frivillige i en forening, frivillig gruppe eller i et initiativ. Det er fint, hvis du allerede har lidt erfaring med kommunikation, men det er ikke et krav. Det vigtige er, at du gerne vil blive bedre til at kommunikere klart og effektivt, så I kan nå ud til endnu flere frivillige.

TID & STED

9. september 2019

18.30-21.00

Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej 5, 5853 Ørbæk

PROGRAM

18.30 Velkomst

  • Online foredrag med Louise Rasmussen
  • Introduktion til planlægning af opslag på Facebook
  • Konkret værktøj til at lave en handleplan for jeres kommunikation

21.00 Tak for i dag

TILMELDING

Tilmeld dig kurset her.

PRIS

Gratis for medlemmer

500 kr. for ikke-medlemmer

Er du medlem? Tjek her.

Hvad får du ud af deltage?

På kurset får du:

  • Viden og gode råd om effektiv skriftlig kommunikation og målgruppeforståelse
  • Tips og tricks til print og online kommunikation
  • Værktøjer til at kommunikere klarere og i øjenhøjde
  • Vejledning i at planlægge opslag til automatisk offentliggørelse på Facebook
  • Værktøjer til at lave en handleplan for jeres kommunikation

Kom igang allerede nu

Her får du en artikel, der supplerer det du får med fra kurset: