Om os

Frivilligcenter Nyborg er en forening, som hjælper foreninger, initiativer, grupper og privatpersoner med deres frivillige arbejde i Nyborg kommune. Frivilligcenter Nyborg er stiftet i 2016 på initiativ af 36 forskellige foreninger og Nyborg Kommune, men frivilligcenteret er ikke en del af kommunen.

 

Kontaktinformation

42 63 11 85
Træffetider:  Centerleder Brian Lindskov Larsen kan træffes telefonisk eller på mail fra 9-16. Der er også mulighed for at booke centerlederen til længere møder

Få hjælp i frivilligcenteret

I frivilligcenteret kan du få hjælp med alle dele af dit frivillig arbejde. Har du brug for hjælp til at blive synlig, få flere frivillige, finde et lokale til et arrangement eller andet? Vores hverdag defineres af dine behov.

Nemmere at blive frivillig

Frivilligcenteret gør det nemmere at blive frivillig. Vi ved, hvad der foregår i Nyborgs frivillige liv, så ved du ikke, hvor der er brug for dine gode kræfter, så book en frivilligsamtale i dag. Til frivilligsamtalen taler vi om, hvad du interesserer dig for, hvad du er god til og hvad du har lyst til. Vi hjælper med at finde præcist det, der passer til dig.

Omdrejningspunktet for frivilligt arbejde

Frivilligcenteret er en paraplyforening for andre foreninger i Nyborg kommune. Alle foreninger, initiativer, grupper, projekter og privatpersoner kan melde sig ind i Frivilligcenter Nyborg – det koster kun 350 kr. om året. Vi er omdrejningspunktet for frivilligt arbejde i Nyborg. Hver dag trækker vi i arbejdstøjet og forbedrer de rammer og betingelser, som frivillige arbejder under i Nyborg kommune.

Medlemsfordele

Foreninger, grupper, initiativer og enkeltpersoner kan blive medlem af Frivilligcenter Nyborg.