Nyborg Folkemøde

Foreningen Nyborg Folkemøde er en politisk uafhængig forening baseret på frivilligt arbejde. Foreningen blev stiftet i efteråret 2014 af tre borgere i Nyborg Kommune. Formålet er at skabe et folkemøde til gavn for kommunens borgere. Foreningen samarbejder med kommunens borgere, virksomheder, foreninger og politikere og har inviteret til flere idémøder om folkemødet. Nyborg Kommune støtter arrangementet.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en god idé eller har lyst til at give en hånd med i arbejdet med folkemødet

Det næste folkemøde

Nyborg Folkemøde er en dag med debatter, interviews, foredrag og samtaler. Her kan borgere, foreninger, virksomheder og lokalpolitikere mødes og debattere, hvordan vi sammen kan udvikle kommunen.

Nyborg Folkemøde foregår hvert andet år på Kulturhuset Bastionen, Nørrevoldgade 63 i Nyborg. Alle er velkommen, og der er gratis adgang hele dagen.
Folkemødedagen er en folkefest. Ud over spændende debatter vil der derfor også i løbet af dagen være underholdning, mulighed for let spisning og sjove aktiviteter for børn.