Ny foreningskonsulent i Frivilligcenteret

signe-pejstrupForeningerne i Nyborg Kommune får nu flere muligheder for at hente hjælp og vejledning omkring det frivillige arbejde. Signe Pejstrup er netop blevet ansat som foreningskonsulent i Frivilligcenter Nyborg de næste fire måneder. 

Frivilligcenter Nyborg, som er støttet af Nyborg Kommune og Socialstyrelsen, har til formål at forbedre rammerne og betingelserne for det frivillige arbejde i hele Nyborg Kommune. I marts besluttede Frivilligcenterets medlemmer, at der skulle ansættes en ekstra medarbejder, så Frivilligcenteret får bedre muligheder for at løfte sin opgave. Den sene ansættelse af centerleder Matilde Svanegaard har gjort det muligt, at øge bemandingen i en kortere periode.

Som foreningskonsulent bliver Signe en nøglemedarbejder, som skal arbejde med at synliggøre foreningslivet og løfte Frivilligcenter Nyborgs foreningsservice. Signe har stor erfaring med frivilligt arbejde – både privat og professionelt – og har været en del af organisationer som Røde Kors og Mellemfolkeligt Samvirke.