Lokaleudlån

Mangler din forening, netværk eller initiativ et lokale? Vi kan hjælpe dig med booking af et lokale her på Vestervold eller andre steder i Nyborg Kommune. Skriv til os på info@frivilligcenter-nyborg.dk.

Skriv i din mail hvor mange i regner med vil komme til jeres arrangement og hvilken aktivitet i vil bruge lokalerne til. Sammen med dig, vil vi finde de lokaler, som passer bedst til jeres behov. Vores mindste lokale kan der være op til 8 personer og i vores største op til 50.

Nyt: Ønsker I selv at se og reservere ledige lokaler på Vestervold kan i  på samme mail bestille et login til vores webbooking.

Online booking med login

Her kan du se alle de lokaler, som kan bookes på Vestervold:

Kriterier for lån af lokaler på Vestervold

Om kriterier for lokaleudlån på Vestervold

Det koster ikke penge at låne lokaler på Vestervold. Men det vægtes at brugergruppernes aktiviteter har et aktiverende, socialt og/eller sundhedsmæssigt sigte.

Følgende grupper kan således forespørge på lokaler i huset

  • Primært foreninger, frivillige- og gruppeinitiativer med aktiviteter for og med borgere/brugergrupper
  • Primært foreninger, frivillige- og gruppeinitiativer med åbne målgruppebaserede aktiviteter
  • Samarbejdsprojekter og kommunale initiativer der hjælper borgerne. For eksempel selvhjælpsgrupper og borgerrådgivning
  • Sekundært foreninger, institutioner, aftenskoler og lignende – der ønsker at afholde møder og afvikle kurser/undervisning. Disse kan låne lokaler i begrænset omfang.

Bemærk – ovenstående kriterierne er vejledende og der er fokus på at skabe sammenhængskraft mellem aktiviteterne i huset.

Huset lånes ikke ud til kommercielle og/eller private formål.