Krea Kafé

Vil du være med i et afslappet fællesskab, hvor du kan udfolde dine kreative sider i andres gode selskab? Så kom til Krea Kafé i Frivilligcenter Nyborg hver tirsdag fra 15-17. I Krea Kaféen tager vi hver især vores egne sysler med og hygger sammen i et kreativt fællesskab, hvor vi kan inspirere hinanden, hjælpes ad og ikke mindst hygge over en kop kaffe.

Christa Skøtt på 55 år er initiativtager til Krea Kaféen, for hun vil gerne invitere andre ind i et kreativt fællesskab, hvor man kan komme helt uformelt og hygge med en kop kaffe og sine egne sysler. Christa er ny i Nyborg Kommune og har som tilflytter savnet et tilbud, som Krea Kaféen. Hun er fra Rødekro i Sønderjylland, men har nu slået sig ned i Sulkendrup. Christa har tegnet og malet hele sit liv og hun stråler af energi, når hun udfolder sin idé om dette nye mødested. Og Christa tror ikke at hun er den eneste, som har savnet sådan et meningsfyldt fællesskab for sin aldersgruppe.

"De tilbud jeg har støt på er mest for seniorer, det vil jeg gerne lave om på", initiativtager Christa Skøtt

Praktiske informationer

Krea Kaféen afholdes hver tirsdag fra kl. 15-17 i Bastionens café tilmelding er ikke nødvendig. Første Krea Kafé er tirsdag den 20. november, kl. 15-17.

Det er muligt at købe sig en kop kaffe og et stykke kage i caféen. Der kan kun betales med MobilePay.

Husk at medbringe egne sysler.

Kunstneren Christa

Christa Skøtt er en kvinde i midten af livet. Hun bor i smukke, landige omgivelser i Sulkendrup, så derfor er det ofte naturen, der inspirerer hende, når hun i sin fritid folder sin kreativitet ud - de flotte farver i naturen, smukke blomster og også dyrene. Christa kan også lide at betragte mennesker og få inspiration herfra. Især børn giver hende mange gode idéer, for børn har en skøn fantasi og elsker at digte og fortælle historier.

Christa har tegnet og malet hele sit liv. Det har altid været hendes måde at udtrykke sig på.

Jeg bliver helt opslugt af den kreative proces og lever mig helt ind i farvernes verden.

For Christa har farver stor betydning og det mener hun også, det har for mennesker generelt, for både humør og følelser bliver påvirket af farverne omkring os, som derfor har afgørende indflydelse på vores hverdag.

Vil du være med til at sætte farverne og kreativiteten fri og udfolde dig med helt dit eget projekt? Så kom og vær med til Krea Kafé hver tirsdag fra kl. 15-17 i frivilligcenteret på Bastionen.