Har du nogengangen svært ved at finde inspirationen, når du fundraiser? Er og bliver papiret blankt? Så er netværket her noget for dig. I netværk fundraising i fællesskab mødes vi om at skaffe midler til vores frivillige aktiviteter og projekter. Du får løbende en  en indføring i fundraising for foreninger. I netværket hjælper vi hinanden, vi søger midler i fællesskab og vi deler succeser og fiaskoer.

Du bliver klogere på fundraisingens basisprincipper og på de strategiske overvejelser, man skal gøre sig, når man vil skaffe midler og ressourcer til foreningen. Du får indsigt i fonde, puljer og støttemuligheder og du får inspiration, værktøjer og skabeloner, som du kan bruge til at skab en god proces, som øger sandsynligheden for at dit arbejde giver resultater.

Hvem henvender netværket sig til?

Netværket er målrettet frivillige, som arbejder med at skaffe penge og ressourcer til aktiviteter og projekter i mindre eller mellemstore foreninger, grupper og initiativer i Nyborg Kommune. Erfaring med fundraising er ikke en forudsætning - vi hjælper nybegyndere og garvede godt på vej.

Hvad får du ud af at deltage?

I netværket arbejder du med udgangspunkt i din egen ansøgninger. Vi træner sammen de grundlæggende skriveteknikker, får viden om strategi, fondshåndtering. Du får løbende inspiration og feedback af frivilligcenteret og øvrige deltagere, hvilket kvalitetssikrer din ansøgning og gør den skarpere og mere målrettet.

Gennem netværket får du:
  • Redskaber til at skrive den gode ansøgning
  • Indsigt i strategiske overvejelser, signalværdi og retoriske virkemidler, som du kan bruge aktivt i dine ansøgninger
  • Grundværktøjer, som du kan bruge i alle typer ansøgninger
  • Skriveøvelser og mulighed for at arbejde struktureret med en konkret ansøgning
  • Personlig feedback fra underviser og fra de øvrige deltagere i netværket

Praktiske oplysninger

Netværket byder på oplæg fra underviser, øvelser i skriveteknikker, selvstændigt arbejde med egne ansøgninger samt individuel og gruppebaseret sparring og feedback.

Deltager medbringer egen computer.

Netværket mødes 2 gange om året (forventet i februar og august) i Ørbæk Midtpunkt (HØB's lokaler).

Hver måned modtager du et nyhedsbrev med gode historier fra netværket, inspiration, øvelser og kursustilbud.

Tilmeld dig netværket fundraising i fællesskab

* indicates required
Vælg venligst de måder, som du gerne vil høre fra Frivilligcenter Nyborg på:


Du kan altid afmelde dig netværket ved at klikke på linket nederst i de mails du modtager fra os. For mere information om vores privatlivspolitik, se her på vores hjemmeside.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.