Frivillig Fredag 2019

Frivillig Fredag har skiftet hænder på landsplan og det har betydet lidt forsinkelse i udmeldelsen af årets tema, men nu er det klar.

Traditionen tro afholdes Frivillig Fredag - Danmarks Nationale Frivillighedsdag - den sidste fredag i september. I år fredag den 27. september.

Årets tema for Frivillig Fredag

Vi ved fra mange undersøgelser, at flere gerne vil være frivillige - hvis bare de bliver spurgt. Derfor sætter vi med årets tema for Frivillig fredag 2019 fokus på vigtigheden af at invitere flere med i fællesskaberne.

Samtidig er temaet også en opfordring til lokale arrangører over hele landet om sammen med FriSe, som ny national koordinator, at udvikle fremtidens Frivillig Fredag, så vi sikre deltagelse og udfoldelsesmuligheder lokalt.

Først gælder det dog planlægningen festlighederne 27. september 2019, hvor vi håber, at vi også i år kan samle en arbejdsgruppe, som repræsenterer for foreningslivet bredt.

DELTAG I ÅRETS ARBEJDSGRUPPE

Vil din forening være med til at planlægge årets Frivillig Fredag, så som med til første arbejdsgruppemøde. Alle foreninger, grupper og initiativer er velkomne.

Dato: Den 18. marts 2019

Sted: Vestervold, Kgs. Bastionsvej 2, 5800 Nyborg

Tid: Kl. 17.00