Frivillig Fredag 2018

Fredag d. 28. september 2018 er det endnu engang Frivillig Fredag – Danmarks nationale frivillighedsdag. Frivillig Fredag er dagen, hvor de frivillige og frivilligheden fejres, hyldes og synliggøres.Frivillig Fredag invitation til deltagelse 2018 (00000002)

Husk! Det er de frivillige og foreningerne i Nyborg Kommune, som planlægger det der skal ske, når vi fejres Frivillig Fredag i Nyborg kommune igen i september 2018.

Vi har nu afholdt de første møder, og arbejdgruppen er i gang med planlægningen.

Infomøde Frivillig Fredag 2018 - facebook

 

Frivillig Fredag 2017

Frivillig Fredag 2017 var en en succes og flot præsenteret i flere lokale aviser af flere gange. Du kan læse, se videoer og billeder fra sidste års festligheder i denne artikel fra Fyens Stiftidende.

Derudover blev der af frivilligcentrets frivillige taget hundredevis af billeder, som du kan se på vores Facebookside: www.facebook.com/frivilligcenternyborg.

Programmet fra sidste år:

Aktivitetsbazar og frivilligfest på Torvet i Nyborg 29. september fra kl. 15.

Logo Frivillig Fredag 2017

Det bliver et slaraffenland for børnefamilier, unge og ældre, når frivilligheden hyldes og foreningerne viser værdien af deres aktiviteter frem til Frivillig Fredag.

I Nyborg by kan man for første gang se foreningerne i en larmende og festlig stjerneparade ned gennem gågaderne. På Torvet kan børnene efterfølgende prøve brandslukning, hoppe i hoppeborg, tegne med kridt, deltage i Rasmus Klump børneløb (420 m) og få en krammer, blive malet som en løve, sidde i en politibil eller brandbil og opleve spejderlivet.
Frivillig Fredag står desuden i sundhedens tegn, idet man både kan få tjekket sin sundhed, blive introduceret til taekwondo, side by side cykler, en glad gåtur på volden og meget andet.

Der er også en hel del for de unge på programmet. De kan bl.a. opleve rockmusical og høre elektronisk loungemusik. Der vil også være modeshow i genbrugstøj. De kan også hilse på de nyetablerede Natteravne.

Frivilligcenter Nyborg kan på denne mærkedag desuden fejre 1 års fødselsdag. Det gør de med brunsvigerkage til de første 200 gæster.

Temaet for denne Frivillig Fredag er netop ’vis værdien’ og det er der en bred vifte af sociale, kulturelle, interkulturelle og fritidsforeninger, der glæder sig til.  Kom og hils på de mange frivillige stjerner, få en snak og en kop kaffe, nyd musikken og underholdningen og kast jer ud i aktiviteterne. Det bliver en forrygende eftermiddag på Torvet i Nyborg.

Program

Kl. 15:00 – Velkomst v. Frits Christensen, formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget.

Kl. 15.05 – Stjerneparade gennem byen.

Kl. 15.30 – Pladsen åbner for alle.

Kl. 16.00 – Modeshow – Gymnasieeleverne og Røde Kors Genbrug.

Kl. 16.30 – Centimeter-maraton, 420 m. Mød Rasmus Klump, løb med og få flot medalje (tilmelding på Centimetermaraton.dk el. på dagen).

Kl. 17.00 – Fodslaw Nyborg: en ca. 3km rute på Volden. Mød en ny eller gammel ven.

Kl. 19.00 – Farvel og tak (og fællesspisning for alle de frivillige).

 

Plakat A4 Frivillig Fredag - foreninger

 

Kender du ikke Frivillig Fredag? Læs mere om konceptet her 

Vil du deltage på dagen eller deltage planlægningen?

Kontakt os på info@frivilligcenter-nyborg.dk