Netværk

Frivilligcenter Nyborg tilbyder netværk til frivillige og foreninger. Alle med fokus på det frivillige foreningsarbejde og sparring mellem foreninger/grupper og frivillige med lignende interesser.

Som lokalt videnscenter om frivilligt arbejde tilbyder vi at organisere netværk og møder i interessefællesskaber. Her mødes frivillige for at støtte og inspirere hinanden, udveksle erfaringer og dele viden om deres arbejde og udfordringer.

Netværk for venneforeninger

I dette interessefælleskab er alle venneforeninger indbudt til at deltage i en fast netværksgruppe. Netværket mødes om temaer, som de har peget på fra gang til gang. Et Et møde kunne handle om økonomi og finansiering, mens et andet handler om aktiviteter og underholdning på plejecentret.

Ungdomsfokus

Ungdommens Røde Kors i Nyborg har taget initiativ til et arrangement, hvor foreninger og initaitiver for og med unge mødes og får viden og gode idéer fra hinanden – det er ikke en konkurrence om de frivillige, men en chance for inspiration, hvor 2+2 giver 5.

Ønsker du at deltage i dette interessefælleskab, så kontakt Frivilligcentret på info@frivilligcenter-nyborg.dk, og lad os få en snak om, det er relevant for dig og din forening.

Savner du nogle at netværke med?

Frivilligcentret er gerne behjælpelig med at starte et netværk efter jeres ønsker.  Kontakt os på info@frivilligcenter-nyborg.dk og lad os få en snak.