Få fat på flere frivillige

Få tips og tricks til at få fat på flere frivillige, og hvordan I planlægger en effektiv rekrutteringsindsats. Du får inspiration til, hvor og hvordan I får nye og motiverede frivillige med i din forening, aktivitet eller projekt. På kurset får du konkrete værktøjer, som hjælper dig godt igang med at lægge en strategisk rekrutteringsplan.

Hvordan får I fat på flere og nye frivillige? Hvor finder I de rigtige frivillige? Det er udfordringen i rigtig mange frivillige initiativer, projekter, foreninger og landsorganisationer.

På dette kursus får du råd, tips og tricks, som hjælper dig og din forening med at målrette jeres rekrutteringsarbejde. Vi gennemgår de forhold I skal overveje, når I ønsker at tiltrække flere motiverede frivillige. Du hører også om den vigtige modtagelse af nye frivillige, og får inspiration, der sikrer, at de frivillige føler sig trygge hos jer og hurtigt bliver en del af jeres frivillig-team.

Hvem kan deltage?

Kurset er for frivillige i frivillige initiativer, foreninger og grupper. Det er for jer, som har brug for at få flere frivillige med ombord, og ønsker at få ideer og råd, I kan bruge, når I skal i gang med at finde nye frivillige og planlægge en effektiv og målrettet rekrutteringsindsats.

TID & STED

2. maj 2019

18.30-21.00

Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej 5 5853 Ørbæk

PROGRAM

18.30 Velkomst

  • Online foredrag med Theis Rud Lauesen
  • Erfaringsudveksling
  • Konkrete værktøjer til at komme videre

21.00 Tak for i dag

TILMELDING

Tilmeld dig kurset her.

PRIS

Gratis for medlemmer

500 kr. for ikke-medlemmer

Er du medlem? Tjek her.

Hvad får du ud af at deltage?

På kuset får du:

  • Viden og gode råd om rekruttering af frivillige
  • Masser af tips og tricks til den gode, målrettede og effektive rekrutteringsplan
  • Ideer og inspiration til den vigtige modtagelse af nye frivillige

Vi anbefaler, at du efter kurset sætter tid af til at afprøve de tips og værktøjer, du har lært sammen med andre i din forening, gruppe eller netværk. På den måde får I et større udbytte af det, du lærer på kurset.

Kom igang allerede nu

Her får du tre guider og en bod fro Center for Frivilligt Socialt Arbejde, der supplerer det, du får med hjem fra kurset: