Dans sammen mod demens

Rosengårdens Venner inviterer til dans for demensramte og pårørende/frivillige på Vestervold. Den erfarne Nina Hartel hjælper alle godt ind i dansen. Alle kan deltage uanset niveau. Deltagelse er gratis. 

I efteråret 2019 inviterer Rosengårdens Venner til dans for dig med demens samt dine pårørende eller bekendte/frivillige. Du kan enten vælge at gå til Argentinsk Tango eller til erindringsdans.

Vi går ikke til tango - vi danser tango sammen

Du skal ikke huske mange trin. Det er let at lærer, og du bruger dansen, som forbedrer din balance. Styrk kroppen på en nem og sjov måde. Vi går ikke til tango, nej vi danser tango.

Tid og sted

Holdstart: 3. september 2019

Tangodans (hold 1): kl. 18.15-19.15

Erindringsdans (hold 2): kl. 19.30-20.45

Sted: Vestervold, Kgs. Bastionsvej 2, 5800 Nyborg

Pris: Gratis

Tilmeld dig nederst på siden.

Argentinsk Tango

Tangoen består kun af 8 grundtrin, og dansen aktiverer hjernen, gang funktionen og balancen. Kroppen styrkes og du får mere energi. Det er sundt for krop og sjæl, og det øger nærværet, humøret og livskvaliteten.

Erindringsdans

Denne dans har mange af de samme fordele som tango, men dansen består hovedsageligt af omfavnelse og at danse sammen. Man bliver glad af at danse til god musik, som du kender.

Din danseinstruktør

Nina Hartel er uddannet sygeplejerske, passioneret tangodanser og har undervist i Argentinsk Tango siden 2013. Nina interesserer sig for bevægelse og musik, som terapi for personer der lider af parkinson og demens. Gennem dansen har hun set positiv forbedring i folks humør, fysiske bevægelser og relationer med andre.

Tilmeld dig her