Bliv natteravn – informationsmøde

Med 15 tilmeldte nye frivillige, så er der ingen tvivl om, at Natteravnene fremadrettet flyver på Nyborgs nattehimmel. Det første informationsmøde var en succes, og flertallet af de fremmødte blev inspirerede til at gå aktivt ind i arbejdet.

For at sikre en stærk gruppe med jævnlige ture i bylivet, så er der brug for endnu en portion frivillige. Du behøver nemlig ikke gå med mere end en gang hver eller hveranden måned, for at gøre en forskel.

Natteravne-møde2

De kendte gule jakker med lommerne fulde af bolcher er hidtil aldrig set i gaden i Nyborgs natteliv. Men når Natteravnene er til stede, så skaber det tryghed i nattelivet og forebygger kriminalitet blandt de unge.

Du kan selvfølgelig også møde de nye og gamle Natteravne på Frivillig Fredag, hvor de gerne fortæller hvorfor, at de brænder for nætterne i de gule jakker.

Kom til det næste informationsmøde og hør mere om Natteravnene og find ud af, hvordan du bliver frivillig.

Andet informationsmøde er den 05.10.17, kl. 19.00-21.00 i Frivilligcenter Nyborg.

Vil du gøre en forskel for unge i Nyborgs natteliv?

Bliv Natteravn – Som frivillig på et Natteravnehold, går du ture i hold af tre i Nyborgs natteliv. Du taler med de unge og skaber tryghed for dem.

Bliv bestyrelsesmedlem – Som bestyrelsesmedlem organiserer du foreningens arbejde. Du vil få en nøglerolle i, at få foreningen til at blomstre i Nyborg.

Bliv sponsor – Som frivillig Natteravn er indsatsen fuldstændig ulønnet. Er du lokal erhvervsdrivende vil selv mindre donationer skabe glæde i arbejdet – pengene skal gå til for eksempel kondomer til de unge på gaden, en lun kop kaffe til de kolde nætter eller måske et førstehjælpskursus til de frivillige.

Læs mere om Natteravnene her.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig til:

Sekretariatsleder Signe Pejstrup på mailen signe@frivilligcenter-nyborg.dk eller på telefon 42 63 11 85

Natteravn Rene Aabo rene.aabo@clausen.mail.dk eller på telefon 41 95 00 50